Hoogwaardige kwaliteit dekbedovertrekken met ritssluiting

Dekbedovertrek verschonen is simpel door de rits aan drie zijden

De dekbedovertrekken met rits van het merk Allzippedup zijn nieuw in Nederland. In Engeland worden de dekbedovertrekken al enkele jaren met veel succes verkocht. De hoge kwaliteit dekbedovertrekken zijn een uitkomst voor mensen die een hekel hebben aan het verschonen van hun dekbedovertrek. Het verschonen van uw bed is een zware klus die voor veel mensen niet meer uitgevoerd kan worden in verband met ouderdom, handicap of een (tijdelijk) verminderde mobiliteit door arm-, nek-, of rugklachten. Thuiszorg of verplegend personeel wordt in deze situaties vaak ingezet om bedden te verschonen. Dit kost tijd die men niet elders kan besteden. Met de dekbedovertrekken van Allzippedup is dat nu verleden tijd. In een handomdraai kunt u zelf weer uw eigen bed verschonen zonder moeite.

De producten van Allzippedup zijn van hoogwaardige kwaliteit. De witte dekbedovertrekken zijn van 100% katoen en hebben een draaddichtheid van 300 TC. De gekleurde zijn polyester katoen en hebben een draaddichtheid van 180 a 190 TC.

Thread Count (TC)

TC geeft aan hoeveel draden per inch (1 inch = 2.54 cm) er geweven zijn in het textiel. Hoe hoger de TC, hoe fijner de weving en hoe hoger de kwaliteit en dichtheid van het katoen. De laagste TC ligt rond de 80-100 en de hoogste rond de 400. De meest reguliere kwaliteit ligt rond de 144 TC.