Over ons

Eigenaren Wego-trade, importeur van Allzippedup dekbedovertrekken

WEGO Trade is een nieuwe handelsonderneming die het merk AllZippedUp dekbedovertrekken importeert en verkoopt. WEGO Trade beschikt over de exclusieve verkooprechten voor de Benelux.

Het merk AllZippedUp dekbedovertrekken is nieuw in Nederland maar in Engeland worden de dekbedovertrekken al enkele jaren met veel succes verkocht. De hoge kwaliteit dekbedovertrekken zijn voorzien van een rits aan drie zijden. Een echte uitkomst voor mensen die een hekel hebben aan het verschonen van hun dekbedovertrek en mensen die door ouderdom, een (tijdelijke) handicap of verminderde mobiliteit door arm-, nek-, of rugklachten hun bed niet meer kunnen verschonen. Met de dekbedovertrekken van AllZippedUp is dat nu verleden tijd. In een handomdraai kunt u zelf weer uw eigen bed verschonen zonder moeite.

Het assortiment dekbedovertrekken is met 4 designs nog vrij beperkt. Wij zijn momenteel bezig om ons assortiment uit te breiden met hoogwaardige kwaliteit dekbedden, kussens en matrashoezen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen dan kunt u ons volgen op de sociale media. Klik op de buttons hieronder om deze pagina's te bekijken.

   

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze mailen naar info@allzippedup.nl.

Met vriendelijke groet,

WEGO Trade / AllZippedUp